După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 iulie 2019

Tony Berbece 🔴 România e zguduită...


Cum se poate ca un bărbat, care ar trebui să-și crească în liniște și pace nepoții sau să-și vadă de bătrânețea lui, să ajungă să răpească două adolescente, să le sechestreze, violeze ca mai apoi să le taie în bucăți și să le ardă rămășițele. Cum? Pentru că oamenii nu pot face asta decât dacă se aruncă cu toată ființa spre rău, spre demonic, spre pofte. Un cuvânt e cheie în acest caz “lipsa”. Lipsa cui, lipsa lui Dumnezeu mai întâi din mințile noastre, apoi din suflete, din trupuri și din tot ce facem. Fără DUMNEZEU lumea devine un loc tot mai nesigur, tot mai greu de trăit în ea, tot mai plină de nebunie. 

Nu mai ieșiți să sărbătoriți toleranța și lipsa de înfrânare pe la parade pentru că încurajați tocmai astfel de obsedați sexuali, ei se hrănesc din toleranță și lipsa de discernământ. Gândiți-vă că pedofili și violatori de genul se vor ascunde mereu în spatele acestui curent al toleranței și al expunerii sexualității peste tot și la orice vârstă.

Avem de ales, ori cu Dumnezeu, ori cu nebuni de genul tot mai deși și mai aproape de noi. 😞 

Dumnezeu să mângâie familiile îndurerate, să aline durerea părinților, a rudelor, a prietenilor și a colegilor. Doamne ajută și protejează-ne copiii și casele!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.