După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 iulie 2019

Sondaj UE despre homosexuali. „Dacă nu vă identificați ca bărbat, femeie, persoană trans sau non-binară, vă rugăm să specificați cu ce v-ați identifica”

Agenția pentru Drepturi Fundamentale a Uniunii Europene (FRA) efectuează un sondaj despre comunitatea homosexualilor, întrebările vizând atât identitatea de gen a respondenților, cât și politicile guvernamentale destinate acestei comunități sau creșterea copiilor și modul în care programele școlare abordează tema homosexualității.

Potrivit site-ului oficial, la acest sondaj „despre persoanele lesbiene, homosexuale, bisexuale, trans, intersex și non-binare, precum și alte persoane cu gen neconform, poate participa orice persoană care se consideră a fi LGBTI, are vârstă mai mare de 15 ani și trăiește în UE, în Serbia sau în Macedonia de Nord”. Sondajul preia și oficializează teoria gender (a genului) conform căreia fiecare persoană se poate identifica de gen dorește, indiferent de sexul biologic. 

Pentru a putea vizualiza întrebările, am participat la sondaj, fără a trimite însă răspunsurile la finalul cercetării. Sondajul are în jur de 40-50 de întrebări, în funcție de răspunsurile date de fiecare persoană în parte.
Cercetarea începe cu un set de întrebări filtru privind identitatea de gen a respondenților, anume:

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.