După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 iulie 2019

Rusia, condamnată la CEDO pentru blocarea unor asociații pro-LGBT

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis că refuzul autorităților din Rusia de a înregistra trei asociații care luptă pentru drepturile comunității LGBT reprezintă o încălcare a Convenției Europene a Drepturilor Omului, potrivit France 24, preluat de Mediafax.
Judecătorii CEDO au informat că decizia de a nu permite înregistrarea celor trei organizații este „inacceptabilă”, deoarece a fost luată din simplul motiv că cele trei entități apără drepturile acestei comunități.
Plângerea a fost inițial depusă la CEDO de către patru astfel de asociații, însă solicitarea reprezentanților uneia dintre ele a fost respinsă deoarece președintele acesteia a insultat și amenințat judecătorii Curții din cauza unei decizii anterioare.
Înregistrarea uneia dintre asociații a fost respinsă în Rusia pentru că ar „distruge valorile morale ale societății” și ar duce la scăderea populației. O altă asociație nu a fost înregistrată deoarece ar fi promovat „extremismul”.
„Motivul principal pentru acest refuz a fost acela că organizațiile respective promovează drepturile comunității LGBT”, a informat CEDO. „Acest motiv nu poate fi justificat în mod obiectiv și, în plus, duce la discriminare pe baza orientării sexuale”, au adăugat reprezentanții Curții.

CEDO obligă Rusia prin această decizie să le plătească 36.000 de euro reprezentanților celor trei asociații, dar și cheltuielile de judecată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.