După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 15 iulie 2019

Norvegia și Elveția, două țări care și-au tratat copiii ca pe câinii vagabonzi

Tragediile unor români aflați în state nordice, cărora în baza unor motive absolut ridicole le-au fost luați copiii de către autorități, au provocat un veritabil șoc în opinia publică de la noi.

Este suficient dacă pomenim doar despre cazurile „Bodnariu” și „Smicală”. În primul, cei cinci copii ai familiei Botnariu au fost preluați în custodia statului norvegian, de către celebrul Barnevernet, sub acuzația mincinoasă că părinții ar fi folosit violența împotriva lor.
În al doilea caz, doi copii ai doctoriței românce Camelia Smicală au fost confiscați de statul finlandez, apoi despărțiți unul de celălalt,  și internați în instituții  diferite. Motivul?
După ce a divorțat din cauza violențelor la care era supusă, și ea, și copii, autoritățile finlandeze i-au imputat doctoriței că își iubește prea mult copiii, ceea ce ar duce la îndepărtarea lor de tată.
Cea mai mare nedumerire pe care o au românii față de aceste infiorătoare drame, este una legată de drumul pe care o apucă aceste țări, unele despre care ei știau că se află în avangarda civilizației. Nu ar mai fi atât de mirați, dacă ar ști că țările din această parte a lumii au o veche tradiție în a-și bate joc de ceea ce alte popoare au mai sfânt, copiii.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.