După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 iulie 2019

Mihai Neamțu 🔴 Semnul decadenței oricărei societăți este toleranța arătată pentru păcatele împotriva firii...

N-am înțeles niciodată de ce cazurile grave de corupție care implică politicienii occidentali trec pe la noi complet neobservate. Nu voi vorbi despre recentele numiri la vârful instituțiilor europene, ci despre scandalul momentului în America, care zguduie și Partidul Democrat. De ce?

Pentru că-n centrul atenției se află, din nou, miliardarul Jeffrey Epstein, acuzat de folosirea serviciilor sexuale ale unor fete cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani. Dosarul de pedofilie îl atinge direct pe Bill Clinton, politicianul care, după afacerea Monica Lewinsky, a continuat să folosească avionul Lolita Express pentru a face 26 vizite pe insula privată a lui Epstein (uneori incognito, alteori însoțit de garda de protecție asigurată oricărui fost Președinte de Serviciile Secrete). Nici prințul Andrew, duce de York, nu-i chiar străin de vampirismul sexual...

Oriunde și oricând, exploatarea copiilor este impardonabilă. M-aș bucura ca odiosul conclav al perverșilor să fie expus de procurori și condamnat de judecători. Pentru cazurile de pedofilie, pedepsele din Codul Penal ar trebui înăsprite și la noi. Batjocorirea celor inocenți și fără apărare este urâciune în fața lui Dumnezeu.

Cunoscătorii vieții politice occidentale n-au uitat scandalul de la Westminster, Londra, de la începutul anilor 1980. Parlamentarul Geoffrey Dickens a întocmit atunci un dosar despre rețeaua de pedofili cățărați la vârful puterii și al cercurilor diplomatice din Marea Britanie. Pedofili declarați am avut și-n Parlamentul European: porcul cu profesie de revoluționar, numit Daniel Cohn-Bendit.

Semnul decadenței oricărei societăți este toleranța arătată pentru păcatele împotriva firii. Gândiți-vă la cultura incestului din palatul lui Caligula. Victimele acestui scelerat? Surorile Agrippina, Drusilla și Livilla. N-a fost singurul împărat care a transformat Roma într-un bordel puturos. Depravarea nu i-a ocolit nici pe Nero, Commodus, Heliogabalus sau chiar (care Hadrian și-a zeificat iubitul).

Ce prevestește abisul căderilor morale comise de conducători? Prăbușirea întregului eșafodaj politic și economic al unei civilizații, cândva, înfloritoare.

Mihai Neamțu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.