duminică, 28 iulie 2019

Cât să ne mai rabde Dumnezeu? "Biserica" din Montreal, scenă de dans erotic pentru homosexuali...

Potrivit  www.ortodoxinfo.ro Cântecul „Aleluia” de Leonard Cohen și reeditat de Jeff Buckley, a fost adaptat pentru dans de Matthew Richardson. Acest dans – realizat de doi homosexuali folosind versiunea lui Buckley – a fost filmat în catedrala Sfântul Apostol Petru din Montreal, pe data 1 mai 2019.
Acum, versiunea lui Buckley are atenția în întregime îndreptată spre sex. Buckley se referă la interpretarea sa senzuală ca un omagiu la „Aleluia orgasmului.”
El a explicat într-un interviu pentru revista olandeză OOR: „Oricine ascultă atent Aleluia va descoperi că este vorba de un cântec despre sex, despre iubire, despre viață pe pământ. «Aleluia» nu este un omagiu adus unei persoane venerate, idol sau dumnezeu, ci este aleluia orgasmului. Este o odă a vieții și a iubirii". Buckley a recunoscut de asemenea că are îndoieli cu privire la versiunea sa senzuală, și speră că Cohen nu va ajunge să audă versiunea sa. 
Concluzia este simplă: sub pretextul de a interpreta un dans pentru a lăuda pe Domnul, ceea ce s-a întâmplat într-adevăr a fost un act de cult față de orgasmul homosexual.
Biserica conciliară,  nu devine (astfel) o Biserică Satanică?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.