După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 11 iulie 2019

Avortiștii nu renunță! Miliardar democrat, puternic susținător al avorturilor, intră în cursa pentru Casa Albă

Miliardarul Tom Steyer, cel mai mare donator al Partidului Democrat din ultimii ani, și-a anunțat intrarea în cursa pentru Casa Albă. Steyer, la fel ca toții democrații care și-au anunțat candidatura, este un fervent susținător al avortului. Acesta a declarat în mai multe rânduri că va dona bani numai pentru candidați democrați pro-avort, promisiune pe care și-a îndeplinit-o. Astfel, la alegerile din 2014 Steyer a donat 75 milioane de dolari pentru candidații democrați pro-avort, iar la cele din 2016 suma donată a fost de 60 milioane. 
Steyer este fondator și președinte al NextGen America, Comitet de Acțiune Politică, cu o puternică orientare de stânga, care colaborează strâns cu Planned Parenthood, liderul industriei avorturilor și cu NARAL, cea mai veche și importantă asociație pro-avort din SUA. Potrivit Forbes, averea lui Steyer se cifrează la 1,61 miliarde de dolari.

Pentru a avea o imagine asupra fondurilor imense de care beneficiază lobby-ul pro-avort din SUA este suficient să amintim donațiile lui George Soros, care în ultimii ani a finanțat cu peste 247 milioane de dolari grupurile pro-avort sau cele ale lui Warren Buffett ale cărui donații către lobby-ul pro-avort au depășit 2 miliarde de dolari în mai puțin de 20 de ani.
Sursă: lifenews.com
www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.