După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 14 iulie 2019

Av. Victor Dumitrică: „Încă nu e nimic pierdut, veți vedea că adopția Sorinei a fost a fost o afacere murdară, plină de falsuri, corupție, incompetență și nepăsare”

Avocatul familiei Șărămăt, care avea prioritate la adopția Sorinei, a postat astă seară un mesaj pe Facebook adresat atât criticilor, cât și celor care și-au pierdut nădejdea că acest caz se va mai putea rezolva în favoarea familiei din Baia de Aramă. El a scris următoarele (sublinierile aparțin redacției):
„Dragilor, terminați cu demagogia!
Nu am pozat și nu voi poza niciodată în victimă!
Am fost si voi rămâne întotdeauna un luptător! În prima linie. De partea Adevărului, a dreptății și a valorilor în care am crezut încă din copilărie.
Am spus DA, am fost prezent în sala de judecată și m-am luptat pentru libertatea colegilor avocați, atunci când s-a dorit arestarea lor pe nedrept, pentru cadre de poliție, funcționari publici și procurori, chiar. NU am stat deoparte și NU m-am retras, așa cum a făcut majoritatea.
Dar, să nu credeți că eu nu am fost judecat, atenționat și umilit…
Încă de când a început drama Sorinei, am primit mai multe mesaje „de atenționare”, decât mesaje de sprijin.
Însă, după ce Curtea de Apel Craiova a respins cererea de revizuire formulată de către Procurorul General al României, am constatat că înțelepciunea populară nu va da greș niciodată.
După război mulți viteji se arată…
Continuarea pe  www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.