După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 14 iunie 2019

Un nou asalt urban LGBT: Începe Săptămâna Diversităţii la Bucureşti 🔴 Desigur, evanghelicii dorm însă ortodocşii vor ieşi în stradă...


Săptămâna diversităţii – dedicată drepturilor comunităţii LGBT – începe astăzi la Bucureşti, potrivit www.europafm.roEste o săptămână plină de evenimente – de la piese de teatru, filme, conferinţe, expoziţii şi petreceri – care se va încheia cu déjà tradiţionala Paradă a minorităţilor sexuale, pe Calea Victoriei.

Comunitatea minorităţilor sexuale marchează anul acesta împlinirea a 18 ani de la abrogarea articolului 200 care incrimina relaţiile homosexuale.

Vineri, va fi trasată o trecere de pietoni în culorile curcubeului – specifice comunităţii LGBT – pe strada Verona, la Festivalul Street Delivery, unde vor avea loc majoritatea evenimentelor din acest weekend.

Între 14 – 16 iunie va fi organizată o expoziţie despre aşa numita cultură Queer, în care pot fi văzute lucrările a 11 artiști contemporani.

Dumincă dimineaţa, de la ora 11, va fi o paradă pe două roţi – Adu-ţi bicicleta şi haide să pedalăm pentru egalitate – este îndemnul organizatorilor, care adaugă – Dacă ai un steag colorat acasă, ia-l cu tine!

În Grădina Palatului Universitarilor, un picnic … comunitar.

Va fi şi o provocare la creativitate – mai exact, la scrierea unor poezii legate de cultura proprie minorităţilor sexuale.

Se vor organiza tururi tematice prin Bucureşti, prin locurile unde se întâlneau homosexualii în comunism, de exemplu.

Organizatorii amintesc că până în 2001, să fii gay era ilegal în România. Puteai face și cinci ani de închisoare pentru asta. Articolul 200 devenise instrumentul de teroare și șantaj al Miliției de moravuri. Fie deveneai turnător, fie erai trimis la reeducare. În perioada comunistă, vânătoarea persoanelor gay era o preocupare continuă a Partidului, așa că viața gay nu putea exista decât pe ascuns.


Săptămâna diversităţii se va încheia cu tradiţionala Paradă prin centrul Capitalei, sâmbăta viitoare, pe 22 iunie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.