După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 iunie 2019

Florin Ianovici 🔴 România nu va fi o Sodoma‼️


Pentru România, pentru viitor
 Indiferența poartă mai multe nume: pasivitate, resemnare, fatalism. Orice nume ar purta este condamnată de Dumnezeu care a spus: tăcând faceți voi dreptate?
Extremismul religios poartă și el mai multe nume: fanatism, radicalizare, anatemizare. Orice ce nume ar purta, el este condamnat de Biblie, care spune că nu știm de ce duhuri suntem mânați când cerem foc din cer peste cei ce resping Biblia.
Umanismul poartă și el mai multe nume: relativizare, corectitudine politică, toleranță, iubirea nu se votează. Oricum s-ar numi, el este condamnat de Biblie care spune: să nu punem făptura în locul Făcătorului.
Fac un apel către credincioșii care înțeleg vremurile, lupta spirituală imensă și care știu că nu putem fi pasivi, resemnați, nici fanatici, nici nu putem să ne închinăm omului. Sunt zile când se decide viitorul României.
E vremea rugăciunii și a postului. Biserica Renovatio a început un lanț de rugăciuni și post din data de vineri, 14 iunie, și care va dura pănă luni, 24 iunie care are ca temă: ,,România nu va fi o Sodoma''.
Pănă în acest moment sunt prinse 700 de persoane. Dacă vrei să ni te alături scrie un mesaj pe pagina Misiunea Renovatio unde vei fi înscris pe listă și vei primi planul de post.
Sunt la curent cu faptul că multinaționalele transmit cătrre proprii angajați mesaje prin care le cer să participe la diferite acțiuni pro minorități sexuale.
Eu vă chem în numele Domnuli Isus Hristos să luptăm cu arme întărite de Duhul Sfânt. Biblia spune în Numeri 14:9, partea a doua: ,,Ei nu au niciun srijin, căci Domnul este cu noi, nu vă temeți de ei''. Să ne cerecetâm, să ne mărturisim păcatele, să ne pocăim și mâna Domnului va lucra.
Am o credință neclintită că puterea Duhului Sfânt este peste această acțiune. România merită un viitor duhovnicesc. Noi nu luptăm cu armele firii, ci cu armele întărite de Duhul Sfânt.
Fiți alături de noi!
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.