După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 iunie 2019

Florin Ianovici 🔴 Ce-i cu lumea asta?

"Ce-i cu lumea aceasta? Nimeni nu mai răspunde la telefon? Nici tata nu mai răspunde" – acestea sunt vorbele din seara asta a celui mic , care în 2 iunie a rămas fără tată, spune Luci Amarei, soția polițistul ucis din Timișoara.
Ce-i cu lumea acesta? Avem curajul să rostim adevărul?
Lumea aceasta, e lumea fără de rugăciune. Faptul că a dat necazul peste tine și te rogi lui Dumnezeu să te scape, nu e închinare, ci e doar spaima și durerea adusă de încercări. Adevărata rugăciune e atunci când nu poți să nu vorbești cu Dumnezeu. Și nu din când în când, ci mereu.
Lumea aceasta, e lumea fără de cer. Doar pământul contează, hainele, mașina, banii și îndeosebi tot ce te face să fii invidiat, râvnit. Despărțit de cer, pământul devine locul de pedeapsă, iar oamenii, fără cer devin neoameni.
Lumea aceasta, e lumea care disprețuiește Biblia. Am rămas fără idei, fără putere pentru că ne hrănim cu gunoaiele produse de divertisment, comerț și filosofii de doi bani.
Lumea aceasta, e lumea care nu ne mai cuprinde pe toți. Toți vor totul și nimeni nu se gândește să dea, să ofere ceva, celuilalt. Adevărata bogăție nu stă în cât ai strâns, ci pe câți i-ai ajutat să nu mai fie săraci, lipiți pământului.

Mă voi ruga.
Voi privi cerul.
Voi citi Biblia.
Voi ajuta semenii.

Tu?
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.