După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 23 iunie 2019

FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI! - Mesajul central al Bucharest Pride 2019

Dacă tocmai ați ratat participarea la cel mai fastuos eveniment public al comunității LGBT din București și anume parada homosexuală 2019, stați liniștiți că n-ați pierdut nimic așa că prin această fotografie va redăm mesajul central transmis către noi ceilalți, FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!
Bucharest Pride 2019 este un eveniment anual ce are ca scop promovarea stilului de viață homosexual și al căsătoriei persoanelor de același sex. Dacă până acum cuplurile homosexuale se prezentau ca o alternativă căsătoriilor dintre un bărbat și o femeie acum cele din urmă sunt incriminate pe motivul distrugerii de vieți sau pe scurt, FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!

Observă cineva cum de la an la an cum evoluează atât discursul și mai ales acțiunile comunității LGBT în România? Ce va urma? Parteneriatul civil care în forma prezentată până acum este tot o căsătorie dar cu alt nume? Adopția de copii? Limitarea libertății de exprimare și de credință? Dacă vom sta ca și până acum cu siguranță în maxim 2-3 ani le vom vedea pe toate.
Dumnezeu să aibă milă de România!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.