După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 24 iunie 2019

DGASPC Dolj, care s-a implicat în răpirea Sorinei, a mai scos din familie o fată care s-a sinucis apoi...

DGASPC Mehedinți, care a instrumentat de fapt cazul Sorinei, nu a participat la „extragerea” fetei cu mascații de la domiciliul părinților sociali care o crescuseră timp de șapte ani.
Dar procurorul craiovean Maria Pițurcă a venit la familia Șărămăt acasă, pentru a o prelua pe Sorina, însoțită de experți de la DGASPC Dolj.
Nu este pentru prima dată când DGASPC Dolj se implică în scoaterea unui copil din mediul familial (împotriva tuturor uzanțelor, standardelor și recomandărilor din asistența socială). Un caz anterior instrumentat de ei astfel s-a sfârșit tragic în 2015, când o adolescentă în vârstă de 14 ani s-a sinucis.
Fata, pe nume Cristina, fusese despărțită de femeia care o crescuse ca o mamă timp de 11 ani și sechestrată într-un centru de plasament unde, după trei ani, s-a spânzurat, lăsând un bilet de adio în care scria doar:
„Mami, te iubesc!”
Motivul pentru care fata fusese despărțită de Aneta Toma, asistenta maternală, fuseseră niște analize medicale greșite care indicau faptul că femeia ar fi avut o boală contagioasă. Deși a demonstrat cu acte că totul era doar o greșeală, ea nu a mai reușit să o recupereze pe fetița pe care o iubea ca pe propria fiică, informa România TV la acea vreme.
Aneta Toma a mai povestit despre șicanele pe care i le făceau cei de la DGASPC Dolj:
Mi-au spus că masa din bucătărie este prea mică şi am fost nevoită să o schimb. În urma cu doi ani mi-au spus că nu am suficient spaţiu unde să o cresc pe Cristina. 11 ani de zile nu au văzut acest lucru? Fetiţa avea camera ei, iar eu am făcut tot posibilul să îi ofer absolut totul. Am cerut să o primesc în plasament fără bani, dar nici aşa nu au vrut. Îngerul meu s-a sinucis când a aflat că nu mai poate să se reîntoarcă acasă. Sistemul este de vină şi cer să se facă dreptate. Nu vreau să mai păţească şi alţi copii ce a păţit fetiţa mea.”


Citeste mai mult despre acest caz din 2015 de la DGASPC Dolj la Adevarul.ro și Reporterntv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.