După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 iunie 2019

Aradon.ro: Caba se implică în cazul Sorinei de la Baia de Aramă

Asociația pentru Reformă Civică și Democrație a luat atitudine în cazul fetiței din Baia de Aramă „agresată cu ocazia unei așa-zise percheziții în cadrul unei proceduri de adopție internațională”, după cum transmite președintele ARCD, Samuel Caba.
„Am decis să sesizăm Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, solicitând o anchetă serioasă în acest caz. În nici o împrejurare și sub nici un pretext nu este permisă agresarea unui copil, mai ales atunci când este vorba despre o procedură de adopție. Pentru că la mijloc este și o familie de cetățeni americani, am sesizat atât Ambasada Statelor Unite la București, cât și misiunile diplomatice ale României în SUA pentru a se adopta măsurile care se impun pentru apărarea drepturilor micuței Sorina. Nu în ultimul rând, am decis să prezint personal acest caz revoltător opiniei publice americane cu ocazia vizitei pe care o întreprind în Statele Unite. Nu este permis nimănui să se joace cu sentimentele unui copil și să agreseze un copil, cu atât mai puțin unei reprezentate a Parchetului, care, considerăm și noi, alături de specialiștii în Drept, și-a depășit cu mult atribuțiile legale în acest caz. Așteptăm un răspuns urgent de la autorități pentru a soluționa acest caz și mai ales pentru a ne asigura de faptul că Sorina, micuța din Baia de Aramă, a depășit cu bine această experiență traumatizantă”, a mai spus Caba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.