După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 12 iunie 2019

APEL‼️ Fiul Cameliei Smicală va fi transferat forțat în Estonia de autoritatea finlandeză de „protecție” a copilului!

Camelia Smicală, mama româncă rezidentă în Finlanda, ai cărei copii au fost confiscați, separați și instituționalizați de autoritățile statului, a postat marți seară pe Facebook un apel disperat al fiului ei, Mihai, care urmează să fie transferat împotriva voinței sale în Estonia, dacă autoritățile române nu intervin până miercuri dimineața.

Redăm mai jos mesajul Cameliei Smicală: 

„Pe Mihai îl scoate Socialul mâine dimineață forțat din Finlanda. Ambasada României ne-a refuzat azil, a refuzat repatrierea și a refuzat să ne facă acte pentru a ne putea întoarce acasă. La ordinele MAE desigur. Mihai a cerut ajutor public. Se pare însă că este prea târziu. De când i-au luat de acasă și fac săptămânal ore de limba română cu profesoara susținută de către ambasadă, copiii nu mai știu să scrie românește. 3 ani de cursuri intensive de limba română.

Traduc:
Bună, sunt Mihail. Vreau să spun că vă cer ajutorul! Nu am încredere în justiție. Doar trag de timp. Acum e momentul să faceți ceva! Eu am cerut timp de 10 ani voie să merg în România la bunica și la bunicul și nu mi-au dat voie. Și peste noapte, deodată, mi-au făcut pașaport și ma trimit în Estonia. M-au amenințat că, dacă nu merg, mă bagă in celula de criză. Nu am încredere nici in social pentru că ne-au făcut doar rău. Nu am încredere nici să vorbesc cu vreun psiholog pentru că mi-e frică că îmi vor face rău, așa cum ne-au făcut cei de la TAYS (Spitalul Universitar din Tampere). M-au despărțit și de sora mea mai mică și m-au acuzat în față că nu pot fi împreună cu ea deoarece îi fac rău. Am nevoie de ajutor! Mihai”, a postat Camelia Smicală, mama băiatului, marți seară pe contul ei de socializare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.