După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 15 mai 2019

Tony Berbece 🔴 Nu vă mai săturați să ne spurcați ochii???


Cu stupoare am citit un articol despre apariția unui nou episod din celebrele desene Arthur în care personajul principal Ratburn se căsătorește cu un partener tot de sex masculin.
Am o mare mâhnire sau o “greață duhovnicească” și în același timp câteva întrebări pentru acești oameni din cale afară de parșivi: “De ce ne vânați copiii? De ce vreți “să-i injectați” de mici cu acest malefic microb? Dacă voi ziceți că un om cu o astfel de orientare se naște așa (ceea ce e fals), atunci de ce căutați să ne convingeți copiii să aleagă o astfel de viață atât de distructivă pentru ei și pentru societate? De ce faceți o asemenea propagandă?”
Am înțeles că s-a interzis în unele State din America terapia la psiholog pentru persoanele care au astfel de gânduri (când Biblia ne zice clar că orice gând rău sau păcătos trebuie supus lui Cristos, încătușat pe veci), însă ați dat mână liberă la injectarea cu hormoni care să îți transforme corpul într-un mod ireversibil în ceea ce mai târziu ai putea să regreți că ai ales. Pe voi progresiștii vă doare așa de tare când găinile și alte animale crescute în ferme sunt injectate cu hormoni, dar nu vă doare că niște bieți pui de oameni cu discernământul distrus de propaganda Satanei li se flutură înainte ideea injectării cu hormoni?
Oare până unde veți ajunge? De fapt știu, veți ajunge până la porțile Iadului unde veți cunoaște mânia lui Dumnezeu dacă nu vă opriți, pentru că în Cer și înaintea lui Dumnezeu nu ajung scârboșii, iar acest lucru nu-l zic eu, ci Scriptura: “Dar cât despre fricoși, necredincioși, scârboși, ucigași, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli și toți mincinoșii, partea lor este în iazul care arde cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua” (Apocalipsa 21:8).
Doamne, oprește-i!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.