După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 mai 2019

Tony Berbece 🔴 Ești Biserică sau bisericos?

Prima crimă din istorie a pornit de la o slujbă, închinarea lui Cain nu a fost primită, așa că acesta s-a supărat și l-a omorât pe fratele său imediat după ce s-au întors de la “Biserică” și au reînceput munca.

Nabot a fost omorât de Izabela după ce acesta a condus națiunea într-un post organizat chiar de ea. Femeia aceasta, aparent evlavioasă, l-a înălțat pe acest om ca lider spiritual, l-a acuzat pe nedrept de blasfemie și apoi l-a omorât cu pietre, totul ca să-i ia o bucată de pământ, a pozat în sfântă pentru a distruge un om pentru un interes personal. Azi am fi avut în calendar și pe “Sfânta Izabela” dacă nu ar fi fost un Ilie care să ne zică cât de drăcească era ea și dacă nu i-ar fi dat pe față viclenia.

Isus Hristos era să fie omorât de niște evrei din cauza unei predici, le spusese să fie atenți la neprihănirea lor ca nu cumva să ajungă alții în locul lor în Cer, deși din perspectiva lor “alții” nu erau vrednici. Oamenii aceștia, veniți la slujbă cu fețe zâmbitoare, salutându-se cu “Shalom” (Pace) și care puneau bani la colectă, erau de fapt niște ucigași bine camuflați. A fost suficient ca cineva să le dea pe față păcatele cotidiene. Mai apoi un ucenic de-al Lui, care făcuse semne și minuni și predicase Evanghelia, L-a vândut, iar Marii Preoții, împreună cu cei care stăteau zilnic cu nasul în Scriptură, l-au condamnat la moarte pe cruce. Și Hitler și Stalin știau Biblia, amândoi au făcut teologia, dar alegerea de a fi sfinți în orice minut și orice acțiune ne aparține.
De ce trebuie să fii atent? Pentru că simplul fapt că te aflii într-o Biserică sau că slujești pe Dumnezeu într-un mod sau altul nu te face sfânt. Cain a vorbit cu Dumnezeu înainte de a ucide, deși Acesta Îl avertizase; Izabela l-a avut pe Ilie ca martor al puterii lui Dumnezeu; Iuda și evreii L-au avut pe Fiul lui Dumnezeu ca cel mai pur exemplu al neprihănirii și cu toate acestea s-au comportat drăcește.
Simpla apropiere de cei sfinți nu te face sfânt cum nici faptul că vizitezi o mănăstire nu te face călugăr. Trebuie să alegi să mori zilnic față de firea păcătoasă, care atunci când e amenințată de lumină devine din cale afară de rea. Trebuie să alegi ca Hristos să locuiască în inima ta, iar Duhul Său să-ți guverneze viața, trebuie să alegi să nu mai asculți de firea ta păcătoasă, ci de Dumnezeu.
Poți merge la Biserică, poți face cruce când treci pe lângă ea, dar tu să nu fi Biserică, adică Trupul lui Hristos, Templul curat al Duhului Sfânt, ci viața ta să fie groapa de gunoi a Satanei, timp în care ai o cruce la gât și o iconiță în portofel. Cineva a murit de curând fiind plin de droguri și el și mașina lui, iar la înmormântarea acestuia o doamnă a zis că Isus l-a luat de mână și l-a dus în Cer. Nu asta e Biserica pe care o vrea Hristos, Biserica Lui trăiește ca El. Alege o pocăință autentică și nu te mai minți!
Cu prețuire, 
Toni Berbece!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.