După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 14 mai 2019

Mărturii ale părinților de copii transgender: Tratamentul hormonal pentru minorii care vor schimbare de sex: „Cea mai nouă linie de afaceri a Planned Parenthood”

Fiica mea a avut o copilărie fericită, cu activități tipice pentru orice fetiță, chiar dacă noi nu am ținut să-i încurajăm în mod deosebit latura feminină. Totul însă, s-a schimbat după ce a mers la facultate.
Anturajul din campusul universitar celebrează identitățile transgender. A început să ne vorbească la telefon despre a fi „non-binar”. Am crezut că înseamnă bisexual. Anxietatea și depresia au copleșit-o. A renunțat la școală și s-a mutat înapoi în orașul natal, unde a mers la psihiatru, având o problemă mintală preexistentă.
Apariția ei, mereu feminină, s-a schimbat dramatic. Capul ras, îmbrăcată în haine de băieți și o constantă nefericire erau camuflajul ei. A plecat de la ideea de non-binar și a ajuns să pretindă că era băiat.
Repeta tot felul de replici împrumutate de pe Internet: „Am știut dintotdeauna că e ceva în neregulă cu mine, dar nu știam ce este până când am început să vizionez videoclipuri pe Tumblr și YouTube. Când eram mică, mi-a fost frică să-ți spun că nu mă simt bine”.
Ceea ce spunea nu se potrivea cu nimic din trecutul ei.
Deoarece psihiatrul nu a considerat-o ca fiind transsexuală, am presupus că nu va putea primi tratamentul cu testosteron pe care ea era determinată să-l facă.
M-am înșelat. La o singură vizită, cât a durat ca să îi ia puțin sânge, Planned Parenthood le furnizează tinerilor hormonii care le netezesc drumul către schimbarea de sex. Costă câțiva dolari și semnezi doar un formular prin care îți asumi riscurile aferente tratamentului.
Aceasta este calea pe care fiica mea a luat-o la vârsta de douăzeci de ani, în pofida sfatului psihiatrului ei.
Sotul meu le-a scris celor de la Planned Parenthood, explicându-le istoricul de sănătate mentală al fiicei noastre și dându-le numele medicului ei psihiatru și numărul de telefon. Avocatul de la Planned Parenthood a răspuns că oricine are peste optsprezece ani poate să-și dea consimțământul în cunoștință de cauză.

Nu știu ce părere aveți despre celelalte servicii oferite de Planned Parenthood, gigantul avortului, dar este șocant că oferă tratamente cu hormoni, care au efecte necunoscute pe termen lung, și o fac inclusiv pentru persoane cu probleme de sănătate mintală. Lumea trebuie să afle că aceasta este noua linie de afaceri a Planned Parenthood.

Citește mai multe Mărturii ale părinților de copii transgender

Sursa: Public Discourse
www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.