După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 mai 2019

Ionuț Gruescu, slujitor în Biserica Baptistă nr.1 Brașov, a plecat în veșnicie!

Cu adâncă durere anunțăm că fratele Ionuț Gruescu, soț, tată și slujitor în Biserica Baptistă nr.1, a trecut ieri la Domnul în urma unui accident la locul de muncă. Pentru noi este mult prea devreme, lăsând în urmă o soție și o fetiță de 5 ani și o slujire parcă de-abia începută; pentru Creatorul însă este la timpul Lui.
Vă invităm la serviciul de priveghi astăzi, Miercuri, ora 19:00, la Biserica Baptistă nr.1, str. Dealul Melcilor nr.3. Haideți să plângem alături de această familie îndurerată, să ne amintim împreună de nădejdea noastră vie și să ne rugăm ca pacea, care întrece orice pricepe, să le păzească inimile și gândurile în Cristos Isus.
Biserica Baptistă Română nr.1 Brașov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.