După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 mai 2019

Eurovision și Cannes, sub bombardamentul corectitudinii politice

Mult mai mult decât un concurs muzical, Eurovision este o oportunitate pentru unele țări de a-și afirma identitatea. Nici finala din acest an (ratată iar de România), găzduită de Israel, nu a scăpat de mesaje politice și de conflictul israeliano-palestinian.


De multă vreme, Eurovision nu mai este un concurs de cântecele inocente, ci un vector de sotf power, un teatru al tensiunilor geopolitice și o curea de transmisie a mesajelor politice. Miza pentru țările participante este mai mult decât recunoașterea talentului muzical al interpreților (deseori discutabil), este imaginea pe care aceste țări o retrimit în lume.

„Eurovision spune multe despre modul în care statele se poziționează, confirmă pentru Le Point, Florent Parmentier, profesor de științe și director al EurAsia Prospective. Ceea ce se află în spatele concurenței este brandingul națiunii”. Așa cum se știe, câștigătorul primește organizarea următoarei ediții, care îi oferă o ocazie de aur pentru a demonstra soft power și chiar pentru a-și răscumpăra o imaginea în ochii lumii. Cum a fost cazul Azerbaidjanului, în 2012, care a oferit imaginea unei țări deschise și tolerante. Dar în spatele paietelor se ascundea o dictatură a cărei bogăție depinde de petrodolari și nu aduce beneficii locuitorilor, care trăiesc în cea mai mare parte în sărăcie.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.