După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 martie 2019

Seară de film la Biserica Agape Dublin

Filmul „Torturat pentru Hristos” a fost filmat în România și este povestea pastorului luteran Richard Wurmbrand, care a făcut peste 14 ani de pușcărie, (1948-1956 și 1959-1964) condamnat pentru opoziția față de regimul comunist din România anilor '40.
După eliberare, a emigrat în SUA, unde a înființat organizatia The Voice of the Martyrs (Vocea martirilor). A publicat cartea ”Tortured for Christ” (Torturat pentru Hristos) care a stat la baza scenariului pentru filmul regizat de John Grooters. Până la sfârșitul vieții sale, în 2001, a luptat pentru drepturile creștinilor persecutați din întreaga lume.
"Cu ce aş putea compara celula mea singuratică? Ea se poate asemăna unei minunate păduri pline de mireasma tuturor florilor. Nu există copac în pădure care să poată degaja o mireasmă mai delicată ca lemnul aceluia din care sunt făcute crucile.�Dumnezeu, îngerii, demonii, sfinţii, strămoşii, prietenii şi vrăjmaşii mei, toate generaţiile viitoare, într-un cuvânt întregul Univers împreună cu Creatorul său se află aici".
(“Dacă zidurile ar putea vorbi")
Regia: John Grooters, Scenariul: Steve Cleary, John Grooters
Distribuţia: Emil Mandanac, Raluca Botez, Eduard Adam, Virgil Aioanei, Bogdan Albulescu
Sâmbătă, 30 martie 2019 la 16:30 - 19:30

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.