După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 4 martie 2019

Netflix va lansa un film despre viața lui Billy Graham, „O călătorie extraordinară"

Filmul povestește viața evanghelistului Billy Graham, va fi lansat de Netflix și încearcă să ajungă cu Evanghelia la noile generații, anunțat a fost făcut de Asociația Evanghelică Billy Graham (BGEA).
Considerat cel mai mare evanghelist al timpurilor moderne, viața lui Billy Graham a fost deja spusă în documentare. Acum, catalogul Netflix include filmul „Extraordinar Journey“ ( călătorie extraordinară ).
Filmul povestește despre modul în care un copil crescut la o mică fermă a ajuns cu mesajul Evangheliei la milioane de oameni din întreaga lume.
Filmul va fi lansat pentru prima data pe Netflix din Marea Britanie. Cu o durata de 72 de minute, ea prezintă imagini nepublicate ale cruciadelor, precum și interviuri cu președinți, celebrități, rude și prieteni apropiați ai evanghelistului care a murit la vârsta de 99 de ani.
Directorul Asociației Evanghelistice Billy Graham din Regatul Unit, Lee Searle, consideră că Graham  ar aprecia filmul. „El a fost pasionat de viziunea de a vedea că Evanghelia este împărtășită de toate mass-media, el a fost un pionier în utilizarea radioului pentru cruciadele sale și mai târziu a apărut la televizor”.
Pentru Lee, „este logic să folosim Netflix și alte servicii de streaming pentru a împărtăși Vestea Bună”. El crede că se poate ajunge la noua generație. „Știm că există o audiență, în special din partea tinerilor care își petrec cea mai mare parte a timpului vizionând ceva pe acele platforme de streaming”, își amintește el.
„Cred că va binecuvânta o mulțime de oameni … Din ce în ce mai mulți oameni folosesc Internetul pentru a căuta pe Isus „, a spus Lee.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.