După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 8 martie 2019

Halucinant‼️ Biserica Norvegiei îşi cere iertare pentru că a fost împotriva avortului

Biserica Norvegiei este cea mai mare comunitate creştină din Norvegia: din ea fac parte circa 70% din totalitatea populaţiei ţării.

Recent, episcopii Bisericii Norvegiei au dat publicităţii o declaraţie în care îşi cer iertare pentru poziţiile pro-viaţă pe care au adoptat-o anterior şi afirmă că avortul „promovează sănătatea, siguranţa şi securitatea femeilor”.

„Când a fost adoptată legea avortului auto-determinat în anii 1970, Biserica s-a opus categoric schimbărilor introduse (de lege)”, arată comunicatul. „Preoţii şi ceilalţi criticau cu tărie legea cu scopul de a proteja viaţa nenăscută. Astăzi, noi înţelegem că această argumentaţie a Bisericii nu permitea un bun dialog. Or, noi vrem să contribuim la aceasta.”
Şi comunicatul continuă halucinant:
„O societate cu acces legal la avort este o societate mai bună decât o societate fără un asemenea acces. El previne avorturile ilegale şi promovează sănătatea, siguranţa şi securitatea femeilor. Acest lucru nu este mai puţin evident din perspectivă globală. Pe plan internaţional constatăm că bisericile contribuie încă la povara a numeroase femei gravide în poziţii vulnerabile.”
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.