După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 martie 2019

Flăcările au distrus o Biserică. Nu și Bibliile din interiorul lăcașului de cult, care au rămas neatinse

Un incendiu care a afectat o localitate din Virginia de Vest a distrus o mică biserică, însă focul nu a mistuit chiar totul. Pompierii care au intervenit pentru a stinge flăcările au prezentat imagini în care Bibliile care se aflau în Biserică, precum și o cruce, au rămas neatinse.

Oamenii care s-au luptat mai multe ore cu flăcările spun că nu își explică cum de toate acele Biblii nu s-au făcut scrum, scrie presa americană.

”Imaginați-vă că într-o clădire în care aerul era atât de fierbinte încât, la un moment dat, pompierii au fost nevoiți se retragă. Te gândești că totul ar trebui să se trasnforme în cenușă. Cu toate astea, nici măcar o singură Biblie nu a fost arsă și nici o cruce nu a fost mistuită de flăcări. De asemenea, niciun pompier nu a fost rănit”, se  spune într-un mesaj postat de Departamentul local al Pompierilor.

Anul trecut, în noiembrie, California a fost devastată de cele mai mari incendii care au avut loc vreodată în acest stat, sute de case fiind mistuite de flăcări. Într-unul din orașele afectate de incendii, singura clădire care a rămas în picioare, neatinsă de flăcări, a fost o biserică albă, devenită simbol pentru serialul „Westworld”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.