După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 29 martie 2019

Când LGBT-iștii se ocupă de mintea copiilor: Ea este fetița de 11 ani care vrea să devină prima președintă lesbiană a Americii

Are doar 11 ani dar deja știe că este lesbiană și  visează la Casa Albă. Ella Briggs, fetița de 11 ani din Connecticut, a devenit în ianuarie primul așa numit „guvernator copil gay” care dorește să aibă o influență națională și chiar globală, scrie Huffington Post.
 
Ella este elevă în clasa a cincea a școlii elementare de Arte din Avon, fiind aleasă în funcția de ”guvernator copil gay” de către 6.400 de colegi de la 87 de școli din stat. În timpul campaniei, ea a promis că se va concentra pe „siguranța copiilor LGBTQ”,  spunând că se inspiră în misiunea sa din propria experiență. Are însă gânduri mărețe, declarând că  și-ar dori să devină prima „președintă lesbiană” a Americii, potrivit Hurtford Courant.

”Mulți copii nu se simt confortabil cu cine sunt și asta mă întristează, pentru că aș dori ca toată lumea să fie fericită. Îmi place să fiu eu însămi”, a declarat Ella  într-un interviu pentru presa locală. „Nu aș schimba nimic de la mine și nu m-aș schimba cu nimeni altcineva din lume”, a adăugat Ella.

Susține că, atunci când i-a mărturisit unui profesor că este lesbiană, acesta a a atenționat-o că un astfel de subiect nu este unul care să se discute la școală.

”Chiar mi-a rănit sentimentele. Am plâns în baie și nu vreau ca copiii să se simtă așa, pentru că eu m-am simțit foarte prost la acea școală”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.