După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 februarie 2019

Tony Berbece 🔴 Când Diavolul e în juriu sau numără voturile


Trăim într-o lume în care se pare că Satana stă la butoane, el e în juriu, el face campanie și tot el numără adesea voturile. Am fost martor la jocurile murdare înainte de Referendumul pentru Familie în care ni se spunea că Domnul Dragnea ne fură Constituția dacă votăm pentru familie și o duce pe toată la dumnealui în Teleorman (propagandă nerușinată făcută de USR, Rezist și Declic + soldățeii lui Scaraosche, marile vedete ale României).
Au fost probleme și la Secțiile de votare unde unii au fost împiedicați să voteze, probleme cu propangadiștii Satanei veniți să întoarcă oamenii din drum, a apărut în plin vot un articol prin Adevărul, scris de un tip tot propagandist al lui Michiduță , în care ni se zicea că un preot român de prin Anglia nu votează pentru familie, pentru că are becuri de montat. Cumva să-i luăm exemplu că asta vrea tot Universul. Demonii curviei și-au făcut treaba, și-au mobilizat supușii, iar Biserica a văzut că lupta e serioasă, a fost un duș rece și pentru noi.
Ieri o tânără cu o voce de înger și viață de sfânt a concurat într-un concurs în care se pare că voturile le-a numărat tot ăla rău. Cum să ajungă această fată crescută în credința creștină, care cântă muzică corală bisericească, care a crescut cântându-i lui Dumnezeu, să câștige o emisiune câștigată mai ieri de o femeie cu barbă? Cum? Păi nu s-a pus ăla rău cu toata armata lui să o împiedice? Faptul că Laura nu a câștigat Finala românească de la Eurovision îmi spune și mai clar că acest concurs și media în general aparțin dumnezeului veacului acestuia.
Dar vine o vreme curând când Satana și toți soldățeii lui, fie oameni sau demoni, vor sta înaintea unui “Juriu”. Iar acest “Juriu” va avea ultimul cuvânt. Va arunca gașca asta de înșelători și răspânditori de mizerie pentru veșnicie în iazul de foc. Vremea lor e aproape, fiți pe pace pentru că binele mereu învinge!
Războiul luminii continuă, iar un verset din cartea Daniel spune că în ziua judecății cei ce i-au învățat pe alții să trăiască în neprihănire vor străluci ca stele de pe Cer, pentru a avea strălucire dincolo, chiar trebuie ca aici să fii o stea în noaptea stricată a lumii.
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.