După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 februarie 2019

Și antinatalismul începe să câștige adepți: Își dă părinții în judecată pentru că nu i-au cerut consimțământul când l-au adus pe lume...

Un bărbat de 27 de ani din India vrea să-și dea părinții în judecată pentru că nu i-a cerut consimțământul când l-au adus pe lume.
Raphael Samuel, din Mumbai, India, susține că are o relație apropiată cu părinții săi, dar că a avea copii este ”ca și cum ai sclavi sau răpești pe cineva”, relatează Daily Mail.
Individul ar fi adeptul unui curent numit antinatalism care susține că este greșit să aduci pe lume un copil care nu-și dorește asta, doar pentru plăcerea părinților.
Mișcarea câștigă adepți în India deoarece tinerii încearcă să reziste presiunii sociale de a face copii.
”Îmi iubesc părinții și avem o relație bună, dar m-au făcut pentru plăcerea și bucuria lor. Viața mea este una bună, dar nu văd de ce aș pune o viață nouă prin chinul școlii și al găsirii unei cariere, mai ales că ei nu ne cer să existe.” a explicat Samuel.

Bărbatul deține o pagine de Facebook cu sute de fani, unde postează materiale de acest gen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.