După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 10 februarie 2019

Pentru a treia oară în mai puțin de 3 săptămâni, Donald Trump și-a exprimat ferm poziția pro-viață, în discursuri cu mare audiență națională și internațională...

Președintele Donald Trump susține viața în cadrul Micului Dejun Cu Rugăciune Națională – „Fiecare viață este sacră și fiecare suflet este un dar prețios din rai”
La numai o zi după reafirmarea poziției ferme pro-viață în fața Congresului și a întregii națiuni americane, în discursul despre Starea Uniunii, în care a condamnat dur recent adoptata lege din statul New York, care legalizează avortul până în momentul nașterii, precum și legea criminală propusă de democrați în Virginia, care permite infanticidul, președintele american a continuat discursul pro-viață în cadrul Micului Dejun cu Rugăciune Națională.
„Fiecare copil este creat după chipul sfânt al Domnului. Fiecare viață este sacră și fiecare suflet este un dar prețios din rai. Ca parte a angajamentului nostru de construi o societate dreaptă și iubitoare trebuie să construim o cultură care ocrotește demnitatea și sfințenia vieții nevinovate”, a declarat Donald Trump astăzi. „Înainte de a te fi zămislit în pântece, te-am cunoscut, și înainte de a ieși din pântece, te-am sfințit”, a folosit președintele american pasajul favorit din Biblie al vicepreședintelui Mike Pence, rostit recent de acesta din urmă în fața sutelor de mii de participanți la Marșul pentru Viață.
Este cea de a treia oară în mai puțin de 3 săptămâni când Donald Trump își exprimă ferm poziția pro-viață, în discursuri cu mare audiență națională și internațională. Precedentele au fost mesajul transmis celor peste jumătate de milion de participanți la Marșul pentru Viață din 18 ianuarie din Washington și discursul pentru Starea Uniunii din 5 februarie, urmarit de zeci de milioane de americani și și amplu reflectat în presa americană și internațională.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.