După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 februarie 2019

Conferințele Petre Țuțea (Ediția 1) cu Sorin Lavric și Andrei Dârlău la Casa Universitarilor București


Platforma Împreună vă invită la Conferințele Petre Țuțea. O dată pe lună ne vom întâlni cu intelectuali creștini conservatori, cu scriitori, profesori, preoți și teologi care ne vor vorbi despre temele epocii noastre. Joi, 28 februarie, orele 18:30 - 20:30, are loc prima întâlnire. Invitații noștri sunt doi distinși intelectuali, dl.Sorin Lavric și dl. Andrei Dârlău, care vor conferenția despre ideologia corectitudinii politice și despre rădăcinile sale marxiste.

În ultimii 50 ani Europa și America de Nord au fost cucerite de o ideologie: Corectitudinea Politică. Unii o consideră o glumă, alții o teorie absurdă. Nu e. E o realitate. Ea vrea să schimbe legile, comportamentul, limbajul. Căci cine controlează limbajul controlează gândirea. Corectitudinea Politică e de fapt Marxism Cultural: marxism transpus din economie în morală, în întreaga viață socială. El datează de la Gramsci, György Lukács... În 1923 un grup de Cominternişti întemeia în Germania un institut marxist dedicat răspândirii comunismului în occident. Ei îl combină pe Marx cu Freud... Veţi afla incredibila poveste a acestei invazii sexo-marxiste la conferința de joi 28 februarie.
Political correctness e forma deghizată sub care comunismul a supraviețuit incognito, s-a impregnat, a proliferat în lumea neoliberală de azi. O lume pe care a permeat-o, a infuzat-o, cu care s-a contopit organic până la a nu mai putea fi distins, devenit insesizabil fiindcă s-a „normalizat”. În plan socio-cultural el a fost asimilat de neoliberalism.
Comunismul n-a murit. El încă exercită o inexplicabilă seducție asupra unor intelectuali ce vorbesc de „învierea lui a treia zi”. El a eșuat doar parţial: e o modernitate reuşită subversiv, impregnată clandestin, deturnată sub camuflaj în post-modernitate. El şi-a îndeplinit rolul distructiv, s-a metamorfozat şi prin componenta lui cea mai virulentă, freudo-marxismul, a devenit metastazat în ţesutul neoliberal al societății cu care a fuzionat până la a fi indiscernabil.
Ideea ingenioasă a freudo-marxiştilor a constat în înlocuirea represiunii economice din marxismul clasic (exploatarea clasei muncitoare de capitalişti) cu represiunea sexuală din teoria lui Freud (reprimarea omului în societatea moralei creştine ce-i interzice manifestarea liberă a erotismului, frustrându-i satisfacerea sexuală plenară). Nedreptatea nu mai constă în oprimarea proletariatului de burghezia în goană după profit, ci în oprimarea tuturor de o civilizaţie ce le reprimă libidoul prin tabu-uri şi restricţii. Soluţia: distrugerea acestei civilizaţii, revoluţia sexuală totală, liberalizarea radicală, abolirea normelor, interdicţiilor ce îngrădesc instinctele primare. Iar categoriile cele mai reprimate, pretind ei, ar fi minorităţile sexuale şi etno-rasiale. În acest scop Şcoala de la Frankfurt a elaborat teoria critică, legitimând pretenţiile grupărilor radical-minoritare ca cele homosexualiste şi pro-islamiste de azi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.