După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 16 februarie 2019

Cine ar fi crezut că este posibil așa ceva? Protest comun al musulmanilor și creștinilor evanghelici din Marea Britanie, împotriva orelor de homosexualitate

Sute de părinți și copii s-au adunat ieri în fața unei școli primare britanice protestând împotriva cursurilor despre homosexualitate și teoria genului.

Unii dintre manifestanții musulmani au declarat că mai degrabă pleacă din Marea Britanie decât să le permită copiilor lor să frecventeze Parkfield Community School din Birmingham.

Elevii nu au intrat în clase la prima oră. Unii dintre ei au participat la scandări sau agitând pancarde pe care scria: „Educație nu Îndoctrinare”. Un elev purta o pancardă scrisă de mână cu „Let Kids be Kids” („Lăsați copiii să fie copii”), informează Daily Mail, citează EVZ.
Protestul, la care au participat peste 300 de părinți și copii, a fost organizat în cadrul unei campanii împotriva așa-ziselor lecții ținute conform așa-zisei Legi a Egalității și a Valorilor Britanice, despre care părinții din zonă, în majoritate musulmani, afirmă că în realitate promovează homosexualitatea.
Mai mulți creștini evangheliști (evanghelici, Nota Red.) s-au alătura protestului în semn de solidaritate.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.