După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 februarie 2019

ABERAȚIILE „DIVERSITĂȚII” PROGRESISTE: Se cere „interzicerea heterosexualității”!

Cine mai crede că propaganda mișcării gay radicale este despre dreptul la viață intimă al homosexualilor, are ocazia să se convingă că nu e chiar așa.

Recent, site-ul de extremă stângă Mediapart a publicat un articol care cere deschis, țineți-vă bine, „interzicerea heterosexualității”! Autorul, un activist pentru drepturile comunității gay, spune că heterosexualitatea este vinovată pentru toate relele din societatea contemporană.
„Heterosexualitatea nu este o orientare sexuală, ci un sistem de dominare care generează și alimentează sexismul, homofobia, fobia față de bisexuali, față de transexuali, dar și alte forme de opresiune, cum ar fi rasismul, discriminarea persoanelor cu dizabilități sau a celor din clasele de jos ale societății”, scrie Merome Jardin.
Mai mult, autorul compară heterosexualitatea cu „negarea Holocaustului”, afirmând că cei care au această orientare sexuală au început să susțină drepturile minorităților sexuale abia când „au fost băgați cu nasul în ororile pe care le-au provocat”.
Tot heterosexualitatea ar fi de vină, în opinia lui Merome Jardin, pentru „femicidul” care se desfășoară sub ochii noștri, având în vedere că „la fiecare trei zile, o femeie moare din cauza partenerului ei de viață”. Dar asta nu e tot, potrivit autorului, tot heterosexualitatea ar fi de vină pentru violuri și numărul mare de sinucideri din rândul comunității LGBT, dar și pentru proliferarea SIDA, întrucât comunitățile gay au fost abandonate zeci de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.