După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 ianuarie 2019

Tony Berbece 🔴 Infidelitatea ucide...


Dragilor, când vă faceți o relație primul lucru pe care să-l faceți să nu fie altceva decât o rugăciune zdravănă în care să-L rugați pe Dumnezeu să vă ajute să fiți credincioși până la moarte celei/celui căreia/căruia i-ați jurat dragoste. Pentru că infidelitatea chiar ucide. Uitați-vă bine la bărbatul din poză. Și-a pus capăt zilelor pentru că a fost înșelat. Cine zice că viața poate fi trăită fără a ține cont de sentimentele celuilalt se înfrățește cu Satana, care este tatăl tuturor crimelor și relelor din lume.
Sigur că nu sinuciderea este soluția în astfel de cazuri, dar durerea trădării este cumplită. Am cunoscut în pușcăria de femei un caz înfiorător, o tânără blondă și frumoasă ca un înger și-a ucis soțul și femeia cu care acesta o înșelase. Era închisă acolo pe viață. Destin frânt de preacurvia bărbatului ei. Nici asta nu e o soluție, dar din păcate femeia și-a pierdut mințile. Tare mult am vrea ca oameni să detașăm poftele trupești de sentimente, dar nu se poate.
Trăiți curat și fiți credinciosi pentru că o singură femeie/un singur bărbat este extra suficient pentru satisfacerea tuturor poftelor și bucuriilor vieții trupești. Dumnezeu a pus în cel de lângă noi tot ce avem nevoie pentru a nu duce lipsă de niciun bine și pentru a nu ne uita în curtea veciunului. Pornografia și pofta rea lăsată să se manifeste prin noi, priviri aruncate cu lăcomie la trupul altuia, flirtul, toate acestea ne fac să ne plictisim de partener, dar asta este o deformare a omului făcut după chipul lui Dumnezeu, care este iubirea.
Înfrânarea este cel mai bun cadou pe care trebuie să i-l faci partenerului pentru a fi fericiți împreună. Fiți oameni credincioși partenerului, aceasta este voia lui Dumnezeu care ne-a chemat să trăim în pace!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.