După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 23 ianuarie 2019

Tony Berbece 🔴 Ce este curajul


Surorii mele, celei mai mici, i s-a furat ieri portofelul. Doi tineri au venit pe la satele ei și i-au umblat în ghiozdan, a simțit că ceva o atinge motiv pentru care a verificat să vadă dacă mai are portofelul. Evident că nu mai era, așa că s-a îndreptat spre cei doi indivizi, care deja se îndepărtase, și a început să țipe la ei în plină stradă.

A țipat așa de tare încât unul, cel care luase portofelul, a încremenit pe loc. I-a spus că știe că e la el porotofelul și că îl vrea înapoi, surpriza a fost că hoțul i l-a înapoiat căutând să o liniștească. Dar ce credeți, cei 250 de lei nu mai erau în portofel (nu-mi dau seama cum a scos banii din el așa de repede). 
Sora mea nu s-a mulțumit doar cu actele recuperate, așa că a țipat la el și i-a cerut și banii, poate vă gândiți că a cerut prea mult (asta undeva prin Rahova - Ferentari), dar ce credeți, hoțul i-a înapoiat și banii după care a plecat șocat de curajul unei fete de 18 ani.

Pentru mine acesta este curaj, să-ți înfrunți dușmanul chiar atunci, chiar în față. Nici înainte, nici după. Înainte mulți se dau zmei, după mulți se laudă cu ce ar fi făcut dacă...

Petru s-a lăudat înainte că merge până la moarte cu Hristos, dar când a venit momentul s-a lepădat. Apoi, după reabilitarea prin Duhul Sfânt nu a mai trait nicio secundă în frică, iar când a venit ocazia de a merge după Hristos și în moarte, a făcut-o. Curaj înseamnă să te ridici când e momentul provocării și să strigi la “hoțul” din fața ta să nu te mai fure.

Strigă la hoțul bucuriei care este îngrijorarea, strigă la hoțul păcii care e mânia și violența, strigă la hoțul de fericire care este destrăbălarea, strigă la hoții sănătății tale care sunt viciile de tot felul, strigă la hoțul familiei care este pofta stricată și necredincioșia față de partener, strigă la hoțul dezvoltării tale care este pierderea vremii, strigă la hoțul relației tale cu Dumnezeu care de multe ori este lenea de a te ruga și de a citi Scriptura.

Sunt atât de mulți hoți pe care trebuie să-i chemi înapoi și la care trebuie “să urli” din toți plămânii ca să nu mai îndrăznească să se mai apropie de tine. 
Îndrăznește în Numele Lui! Confruntă-ți dușmanii, care de cele mai multe ori sunt în tine, fă-o!
Text: Proverbe 28:1
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.