După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 ianuarie 2019

România TV: Un hoţ a făcut infarct şi a murit în timp ce încerca să jefuiască un pastor. Totul a fost filmat VIDEO

Trei indivizi au încercat să jefuiască un pastor aflat într-o maşină, într-o localitate din regiunea metropolitană Sao Paolo, dar unul dintre ei s-a prăbuşit brusc în urma unui infarct, spre groaza celorlalţi.

Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din localitatea Guarulhos, în noaptea de duminică spre luni, pe 27 ianuarie. Încercarea bizară de furt a fost fatală pentru unul dintre hoţi.

În imagini se poate vedea cum cei trei se apropie de un vehicul, iar la un moment dat unul dintre ei deschide ușa șoferului. Câteva secunde mai târziu el se prăbușește şi moare instantaneu, în urma unui atac de cord. Colegii hoțului încearcă să-l "trezească", însă fără succes, și câteva momente mai târziu o rup la fugă.

Potrivit informațiilor furnizate de canalul brazilian de televiziune SBT, în interiorul mașinii se afla un pastor evanghelic, însoțit de familia sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.