După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 ianuarie 2019

Egipt: s-a inaugurat cea mai mare biserică creștină din Orientul Mijlociu

Creștinii din Egipt au sărbătorit Crăciunul prin deschiderea celei mai mari biserici pentru creștinii copți din Orientul Mijlociu.
Creștinii ortodocși sărbătoresc Crăciunul pe 7 ianuarie. Tot în aceeași zi au celebrat ziua prin inaugurarea Catedralei Nasterii lui Hristos.
Clădirea este un cadou pentru Biserică din partea președintelui el-Sisi, care a aprobat construirea catedralei în 2017, spunând că biserica trebuie să fie „un mesaj de pace și iubire pentru lume". De asemenea, el a participat la slujba de inaugurare.
„Suntem una și vom continua să fim una", a spus el la eveniment.
„Acest moment este foarte important pentru istoria țării noastre” sunt de părere liderii creștini.
„Cred că acesta este un moment istoric”, a spus Joel Rosenberg. „Chiar cred că un drum s-a deschis prin faptul că președintele arab musulman sunnit al celei mai mari țări arabe din lume a construit o biserica, chiar cea mai mare biserică creștină din Orientul Mijlociu, pe care a făcut-o cadou creștinilor copți din Egipt.”
„Niciodată în istoria țării noastre nu s-a mai întâmplat așa ceva. Cred că președintele el Sisi transmite un mesaj nu doar poporului său, ci tuturor musulmanilor, că musulmanii și creștinii pot să trăiască împreună în pace. Este un pas mare.”
Președintele SUA, Donald Trump și-a exprimat, de asemenea, sprijinul prin rețeaua de socializare Twitter, spunând: „Sunt fericit să ne vedem prietenii din Egipt deschizând cea mai mare catedrală din Orientul Mijlociu. Președintele El-Sisi și-a mutat țara într-un viitor mai incluziv!”


Sursa în limba română: www.alfaomega.tv 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.