duminică, 6 ianuarie 2019

Cei cinci copii care au murit în infernul din Florida, unde au explodat două TIR-uri, aparţineau unei congregaţii penticostale...

Cinci copii care se duceau la Disney Land au murit în infernul din Florida, unde au explodat două TIR-uri, pe şosea. Şoferii celor două camioane au murit şi ei, 7 fiind numărul total al morţilor.

După ce două TIR-uri s-au ciocnit şi au explodat, un VAN în care erau nouă copii şi trei adulţi a fost şi el lovit de unul dintre camioane. Cinci dintre micuţi au murit pe loc, alţi patru au fost răniţi. O femeie însărcinată din VAN a fost rănită serios şi a născut un bebeluş perfect sănătos, imediat dupăc e medicii au scos-o din maşină.

Cei nouă copii şi adulţii care-i însoţeau făceau parte dintr-o congregaţie penticostală din Marksville, Louisianna, şi mergeau la Disney Land.

Informaţiile au fost confirmate de pastorul congregaţiei penticostale, care e bunicul unuia dintre copii morţi în accident.


Accidentul, urmat de un puternic incendiu care a cuprins mai multe vehicule, a avut loc la aproximativ doi kilometri distanţă de Alachua, în apropiere de Gainesville, a informat Poliţia.  
Vezi şi articolul din CharismaNews:

7 Killed in Pentecostal Church Van Crash on the Way to Disney World

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.