După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 decembrie 2018

Ovidiu Petric 🔴 O NOUA IDENTITATE ÎN CRISTOS

Trăim intr-o era a identității confuze în care se mișcă oamenii. 

Probabil ca cel mai derutant si poate cel mai confuz si infricosator lucru in viață este sa nu știi cine esti. 

Pe lângă multele confuzii care bântuie societatea de azi, a mai apărut confuzia nebună a identității de gen. Oamenilor li se inoculează in minte tot mai acut idea ca nu au cum sa știe daca sunt bărbați sau femei. 

S-a ajuns pana acolo ca in maternitățile din unele tari, moașele pot fi date in judecată de parinti daca iau copilul nou născut in brațe si pe baza observației biologice ii declară identitatea sexuală. 

Nu mai poti sau nu mai ai voie, conform acestor politici agresive ale revoluției culturale / sexuale sa afirmi ca băieții  sunt băieți, fiindcă au organe sexuale de băieți. 

Citeam recent doua articole in care se afirma ca un bărbat a câștigat concursul mondial de frumusețe pentru femei, iar in celălalt articol, ca un băiat care juca pentru naționala Australiei de handbal, joaca acum pentru naționala Australiei de handbal feminin, datorită orientării sale sexuale, de transsexual. 

Revoluția culturală progresistă a zilelor noastre promovează fluiditatea identității sexuale a unei persoane. Azi poti fi bărbat, maine poti fi femeie. Totul depinde de dispoziția ta. 

Ce faci in cazul unei crime? Cand criminalistica investighează cazul, se va întreba cine au fost persoanele implicate? Se vor duela procurorii cu avocații pe tema identității sexuale a persoanelor impicate intr-un act criminal spre exemplu. A fost femeie? A fost bărbat? 

Identitatea ta e cel mai important lucru pe care il ai pe pământ. Sa știi cine esti este extrem de important. 

Dumnezeu vorbeste extrem de clar in textul din 1 Petru despre identitatea credinciosului in Cristos:


Voi însă sunteţi o seminţie aleasă, o preoţie împărătească, un neam sfânt, un popor pe care Dumnezeu Și l-a câștigat ca să fie al Lui, ca să vestiţi puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată; 

pe voi, care odinioară nu eraţi un popor, dar acum sunteţi poporul lui Dumnezeu; pe voi, care nu căpătaserăţi îndurare, dar acum aţi căpătat îndurare.
1 Petru 2:9-10 VDC

Cand un om vine cu credința la Cristos, unde schimba identitatea de către Dumnezeu, dintr-un pacatos, într-un copil al lui Dumnezeu, membru al familiei lui Dumnezeu, părtaș al planului lui Dumnezeu. 

Pastor Ovidiu Petric 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.