După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 decembrie 2018

Cunoscutul speaker în domeniul leadership-ului spiritual, dr. Richard Blackaby, în vizită la Univ. „Aurel Vlaicu” Arad

Cunoscutul speaker în domeniul leadership-ului spiritual, dr. Richard Blackaby a vizitat Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad la finele acestei săptămâni.

Vizită cu greutate la universitatea de stat din Arad. Unul din cei mai cunoscuți speakeri în domeniul leadership-ului spiritual, dr. Richard Blackaby a vizitat Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, la finele acestei săptămâni, potrivit unui comunicat remis de instituţie. „Invitația a venit din partea secției de teologie penticostală din cadrul Facultății de Științe Umaniste a UAV, facultate unde profesorul american a susținut un curs în fața studenților de la master. Un moment important al vizitei a fost întâlnirea cu rectorul universității arădene de stat, Prof. Univ.Dr. Ramona Lile care a punctat importanța dezvoltării unei colaborări cu organizația Blackaby Ministries Internațional, al cărui președinte este dr. Blackaby”, se arată în informare.

La întâlnire a participat și vicepreședintele CJA, Claudia Boghicevici precum și păstorul Bisericii Speranța Arad si profesor la Institutul Teologic Baptist Bucuresti, dr. Romică Iuga.

„Dr. Richard Blackaby este unul dintre cei mai cunoscuti speakeri spirituali și unul dintre cei mai bine cotați scriitori din domeniu, având numeroase bestseller-uri internaționale. Prezența domniei sale la Arad, într-un mediu academic, este un punct valoros pentru orașul nostru. Leadership-ul spiritual promovat de dr. Blackaby este de fapt o promovare a valorilor creștine, a spiritului etic și moral care trebuie să anime fiecare leader”, a punctat pastorul dr. Romică Iuga.

Continuarea pe www.aradon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.