După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 decembrie 2018

«Crăciunul a ajuns prilej de chef și bairam, cu ocazia căruia, dacă ne iese, o „s-o facem lată”. Crăciun la munte și la mare, oriunde, dar nu în biserică. Și ca să iasă bine totul, pregătim momentul din timp, luând cu asalt „templele consumismului”, adică mallurile și hipermarketurile, într-o agitație și irascibilitate continuă, de parcă am fi bolnavi de o foame cronică. Și, în acest balamuc evident, oamenii nu mai au răbdare unii cu alții, nici măcar cu ei înșiși, devenind acri și imposibili. În ciuda atmosferei generale de haos, Hristos rămâne același an de an: discret, vertical, blând, smerit și „neșifonabil”, așteaptând ieșirea noastră din vacarmul anonim pentru a realiza cine este El cu adevărat: argumentul iubirii paterne a Tatălui ceresc față de noi, bezmeticii. Iată identitatea pe care ne-o descoperă Crăciunul.»

«Crăciunul a ajuns prilej de chef și bairam, cu ocazia căruia, dacă ne iese, o „s-o facem lată”. Crăciun la munte și la mare, oriunde, dar nu în biserică. Și ca să iasă bine totul, pregătim momentul din timp, luând cu asalt „templele consumismului”, adică mallurile și hipermarketurile, într-o agitație și irascibilitate continuă, de parcă am fi bolnavi de o foame cronică. Și, în acest balamuc evident, oamenii nu mai au răbdare unii cu alții, nici măcar cu ei înșiși, devenind acri și imposibili.
În ciuda atmosferei generale de haos, Hristos rămâne același an de an: discret, vertical, blând, smerit și „neșifonabil”, așteaptând ieșirea noastră din vacarmul anonim pentru a realiza cine este El cu adevărat: argumentul iubirii paterne a Tatălui ceresc față de noi, bezmeticii. Iată identitatea pe care ne-o descoperă Crăciunul.»
Ovidiu Bârsan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.