După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 27 decembrie 2018

Adevărul.ro: Richard Wurmbrand: Crăciun dintr-o temniţă comunistă. Povestea iertării totale oferite de un preot torţionarului său (VIDEO)


Închis timp de 14 ani în închisorile comuniste, pastorul luteran Richard Wurmbrand a relatat după ieşirea din închisoare o întâmplare de Crăciun, petrecută în închisoare. E vorba despre o poveste despre iertarea oferită de un preot celui torţionarului său, chiar înainte de moarte.

Aruncaţi în închisorile comuniste din cauza credinţei lor, preoţi şi pastori au ajuns să împartă celulele cu torţionarii lor, ajunşi şi ei în închisoare după ce au căzut în dizgraţia sistemului din care au făcut parte. Ieşit din închisoare, unde a petrecut 14 ani, pastorul luteran Richard Wurmbrand a povestit o întâmplare despre dragoste şi iertare, petrecută cu ocazia unui Crăciun din închisoare.

Wurmbrand povesteşe că, în închisoare fiind, era foarte bolnav şi slăbit. Pastorul povestea când încă era în viaţă că la dreapta sa, la fel de bolnav, se afla preotul Gherasim Iscu, iar la stânga sa, pe moarte, era un fost torţioar comunist, ajuns în închisoare după ce a intrat în conflict cu regimul.

Potrivit relatării lui Richard Wurmbrand, torţionarul era chinuit de remuşcările crimelor sale, unul dintre aceia pe care i-a chinuit fiind chiar preotul Gherasim Iscu. Wurmbrand a povestit cum torţionarul l-a strigat în miez de noapte: „- Domnule, fii bun, roagă-te pentru mine! Nu pot muri, am făcut o crimă înfricoşătoare!”. A fost momentul în care preotul Gherasim Iscu i-a chemat pe alţi doi deţinuţi, rugându-i să îl ajute să ajungă până la patul torţionarului.

Citeste mai mult: adev.ro/pkaqdq

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.