După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 noiembrie 2018

Ungaria: Efectele spectaculoase ale politicilor pro-familie inițiate de Guvernul Orbán

Sprijinul pe care guvernul condus de Viktor Orbán îl acordă familiei maghiare creează un mediu în care căsătoriile și familiile înfloresc, divorțurile se reduc, iar rata avorturilor scade, a declarat recent ministrul Familiei din această țară, citat de LifeSiteNews.
"O precondiție pentru dezvoltarea pe termen mediu și lung a societății și pentru sustenabilitatea Ungariei este reversul pe termen lung al tendințelor demografice“, a declarat Katalin Novák, ministrul ungar al Familiei, Tineretului și Afacerilor Internaționale, responsabilă pentru administrarea politicilor familiale în țara sa. „Obiectivul poate fi atins prin politici familiale stabile, complexe, țintite și flexibile, care să fie capabile să se adapteze nevoilor și condițiilor în schimbare.“
Aceste declarații au fost făcute în adresa „Politicile familiale în Ungaria în spiritul Humanae Vitae și Veritatis Splendor“, pe care dna Novák a prezentat-o la conferința organizată în martie 2018 la Roma, pe tema „Viața umană și familia și splendoarea adevărului: Daruri ale lui Dumnezeu“.
Conferința a fost organizată de Academia Ioan Paul al II-lea pentru Viața Umană și Familie și a avut ca temă enciclicele Humanae Vitae și Veritatis Splendor, la a 50-a și, respectiv, a 25-a aniversare a acestora.
Constituția Ungariei „acordă o importanță specială familiei, protejării instituției căsătoriei și statuează că fundamentul familiei stă în căsătorie și în relația părinte-copil. Totodată, afirmă și că statul maghiar va încuraja nașterea de copii“, a spus dna Novák.
„Politicile familiale din Ungaria includ sprijinirea familiilor pentru reconciliere între muncă și viața de familie, considerată de importanță vitală“ și concretizate în programe coerente. Sprijinirea familiilor mai înseamnă sprijin pentru maternitate, concedii plătite de creștere a copilului, beneficii în reduceri de taxe care încurajează cuplurile tinere să se căsătorească, tichete de vacanță, manuale școlare subvenționate și reducerea prețurilor la utilități.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.