După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 noiembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Celin Dion - femeia cu voce de înger dar cu gândire de demon

Mereu am apreciat-o pe Celin Dion pentru talentul ei, pentru carismă, pentru colindele ei minunate, pentru pasiunea cu care trăia și făcea totul, însă astăzi văd că dacă nu ești ancorat în Hristos oricât de frumos ai fi ca om, nu poți face față prin propriile forțe acestei degradări morale, spiritului Sodomei care cuprinde lumea.

Poate nu ați aflat încă de faptul că și această artistă a intrat în “elita” progresistă, care promovează ideologia de gen, prin care copiii sunt încurajați să-și aleagă sexul, cumva Dumnezeu a greșit când ne-a creat. Ea face reclamă la niște haine unisex decopii, nu mai e roz și albastru, nu mai sunt codițe și freze, nu mai sunt păpuși și mașinuțe, totul devine un mixt nebun.

Fiecare contestă orice, credință, sex, moralitate, pentru că totul e relativ în concepția lor. Însă noi învățăm că ceea ce vine de sus este o certitudine, eu sunt bărbat și așa voi muri, peste aceast adevăr nu va trece nimeni, nebunia nu se va lipi de mine și de casa mea pentru că nebunia este o alegere. 

Apostolul Pavel ne spune că demonul de curvie (depravarea sexuală) vine la pachet cu demonul de răzvrătire, ei se vor ridica împotriva oricărei autorități, prima oară vor ridica pumnul împotriva lui Dumnezeu, apoi împotriva autorității spirituale de pe pământ, vor sfida Biserica și vor căuta să o umilească, apoi se vor ridica împotriva domniilor pâmântești și vor cere drepturi, legi și fonduri pentru nebunia lor (nicio companie din lume nu-și va face reclamă cum vor face ei spurcăciunii). Așadar nebunia lor nu va avea margini. Aude cineva și mai vede cineva că toate acestea se întâmplă deja?

Alege să spui nu nebuniei, depravării și răzvrătirii față de Creator. Rămâi în Hristos!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.