După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 noiembrie 2018

Sorin Cigher 🔴 O inimă largă, într-o lume egoistă...


Astăzi vreau să vă spun, din inimă, câteva cuvinte despre cel care stă în spatele firmei Marelbo, o firmă de încălțăminte, cu produse deosebite și clienți încântați.

Dar cine este creierul acestei fime? Cine dirijează, de atâția ani, mecanismele ei?

Este un om dedicat, pe care am avut bucuria să-l cunosc în urmă cu peste 17 ani, Aurel Bobu și pe care îl respect. Un om cu un talent și un dar special. Cei care îl cunosc pot confirma aceasta. Mai rar vei vedea oameni care să ajungă într-o astfel de poziție și să rămână oameni, adică să nu li se urce la cap banul și funcția, poziția, popularitatea, când cei mai mulți uită de unde au plecat. Aurel Bobu este unul care a plecat de jos, dar a rămas cu o inimă sinceră, simplă, altruistă. La vârstă fragedă, când casa lor a luat foc, a fost aruncat pe geam în straturile de legume pentru a fi salvat... Știe ce înseamnă munca de jos! Un om care nu refuză săracii, nu întoarce spatele copiilor din Africa, se implică acolo unde este nevoie cu promptitudine și dedicare. Este un om care înțelege realitatea vieții și nu trăiește într-o lume paralelă, așa cum fac cei mai mulți. Acest om are ceva special, își face timp să îl laude pe Creatorul său. Știe cine este în spatele acestei binecuvântări. Își face timp să cânte cu acordeonul și în biserică și în fața angajaților. 

Când îmbini afacerile cu viața spirituală și rămâi credincios în toate zilele, nu poate fi decât binecuvântat!  Când în spatele lucrării de zi cu zi îl pui pe Dumnezeu pe primul loc, acest lucru înseamnă succes. E un exemplu de corectitudine și consecvență  pentru mulți oameni de afaceri. Cred că mulți ar putea învăța lecția modestiei și a credincioșiei în lucrurile mici, o lecție pe care ar putea să o învețe oamenii care se încred în capacitățile lor, și mai puțin pe puterea și sprijinul lui Dumnezeu! 

Ceea ce face Aurel Bobu este o recunoaștere zilnică a faptului că se bazează pe Dumnezeu. Pleacă la muncă și se întoarce de la seviciu cu convingerea că tot ce are e din mâna Lui, că e un simplu administrator. Când bumerangul faptelor bune este aruncat, el se întoarce cu multe oportunități. 

Încă o dată, Dumnezeu dovedește credincioșie față de toți care îl pun la încercare! Este modelul tipic al omului binecuvântat și pe care Dumnezeu dorește să îl facă o mare binecuvântare pentru alții! Îmi doresc să rămână o unealtă a Domnului și cât mai mulți oameni să învețe, urmând asemenea exemple, să se încreadă în Dumnezeu, să-și conducă viața după principiul: „Nimic fără Dumnezeu!”

Cu multă apreciere, Cigher Sorin
pastor Biserica Baptisă Sion din Sibiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.