După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 octombrie 2018

Vi se pare normal să-ți fie frică să vorbești împotriva LGBT?


Câți dintre voi au trăit anii de tristă amintire când îți era frică să vorbești împotriva ”tovarășului”, ”societății multilateral dezvoltate” și împotriva a orice declarau comuniștii că este alb iar tu știai că-i negru, sau că este alb și tu știai că-i negru? 

Câți dintre voi încă mai simt teroarea acelor vremi? Tot mai puțini, pentru că timpul trece și cei care au trăit direct teroarea sunt tot mai puțini și mai puțini. Dar ea a existat și noaptea era neagră în plină zi. Noaptea minții...

  Iar acum a început să ne fie frică să vorbim împotriva homosexualilor, lesbienelor, transsexualilor și pedofililor! 

Oameni, treziți-vă! LGBT-iștii nu mai sunt de mult victime, ci au devenit conducători, aristocrați și opresori. Este chestie de timp până vor juca BDSM cu toți dintre noi. 

Iar dacă comuniștii ne trimiteau ”la  Canal”, ei ne vor trimite la psihologi și în case de toleranță de ”reeducare”. Iar dacă comuniștii ne făceau reeducarea cu bulanul la tălpi și pe spinare, ei ne vor face reeducarea cu dildo și vibratoare în dos și în gură. 

Recunosc, poate fi mai puțin dureros, dar credeți că se vor opri aici? Pentru că vor urma sado-maso și sexul urmat de uciderea sclavului sexual. 

Vi se pare glumă și imaginație? Păi și comuniștii păreau o glumă și imaginație până când au preluat puterea. Și atunci ”gluma” s-a transformat în umor negru. Nu cred că îl vreți înapoi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.