După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 octombrie 2018

Tony Berbece 🔴 Ați murdărit...

Ați murdărit prima oară imaginea curcubeului, din acele culori frumoase, care amintesc de promisiunea lui Dumnezeu că nu va mai pedepsi pământul prin apă, voi ați făcut o batjocură. Când văd curcubeul desenat undeva și dacă văd mai mult de 6 culori îmi crește inima de bucurie, al vostru e cu 6 (numarul Fiarei) și nu cred că este o coincidență.
Ați murdărit apoi termenul de familie, am ajuns să numim familia ca fiind tradițională de parcă am defini anumite feluri de salam, unul e tradițional altul de fabrică. Familia e doar familie și așa ar trebui să rămână, dar voi ați spurcat acest cuvânt frumos. Vreți să fie părinte 1 și părinte 2 și vreți să scoateți din poezii, cântece și gânguritul copiilor cel mai iubit cuvânt, cuvântul mama.
Ați murdărit ideea de prietenie sinceră între doi bărbați, azi dacă vezi doi bărbați foarte apropiați te gândești cu groază: “Oare sunt...?” Da, doi bărbați pot fi foarte buni prieteni ca David și Ionatan fără să fie...
Ați căutat să murdăriți și Scriptura scoțând din ea pasajele care nu vă convin și arătând că Dumnezeu e doar iubire, o răstălmăciți în spiritul toleranței și asta face și Satana, nu? Dacă un părinte nu ar fi și disciplină și strictețe și mustrător uneori, oare ce ar ieși dintr-un copil?
Ați murdarit până și sportul, ați băgat bărbați în competiții pentru femei, în ciclism, în box, în MMA, oriunde doar să pervertiți această diversitate creată de Dumnezeu. Bărbații care nu au șanse să câștige la probele masculine trec la probele feminine și acolo au șanse net superioare de câștig. Judecați voi singuri dacă e corect, asta daca mai aveți un strop de luciditate.
Ați murdărit, filme, seriale TV, desene animate, manuale, grădinițe și școli și vreți să vă îmbrățișăm și noi?
Ați murdărit zeci de națiuni și căutați cu orice preț să murdăriți și națiunea noastră, deja mulți v-au căzut în plasă. Dar cred că totuși această națiune vă va arăta că nu se terfelește ușor. Încă sper în acest lucru, altfel vom fi și noi la fel de murdari ca și voi!

Cine sunteți și de unde veniți, unde ați crescut și cine v-a ucis cugetele? Cumpărați televiziuni, jurnaliști, cântăreți, partide și tot ce se vinde, dar vreau să vă spun că poporul acesta nu-i format doar din cei ca Iuda. Mai sunt în acest neam și Ucenici ai lui Hristos și nu-s puțini. Îi veți cunoaște când veți încerca să-i momiți cu 30 de arginți și când veți căuta să-i intimidați. Totul până la copiii noștri!
Și pentru că m-am săturat să văd poze cu combinațiile voastre, o să pun o poză cu singura iubire care poate întemeia o familie.
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.