După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 octombrie 2018

Teodora, fetiţa de 9 ani ucisă de un şofer Live pe Facebook, e plânsă de colegii de la Liceul Baptist Reşiţa...

Teodora, fetiţa de 9 ani ucisă în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cumplitul accident din Timiş, de un şofer care făcea Live pe Facebook, este plânsă de colegi şi profesori. Elevii sunt distruşi de dispariţia prietenei lor.


Au fost momente grele, luni dimineaţă, la Liceul Teoretic Baptist Reşiţa, acolo unde a învăţat, până nu demult, Teodora.

În sala clasei a III-a B, secţia Bocşa, şocul dispariţiei fetei este uriaş.
Colegii au făcut altar din banca în care a învăţat copila de 9 ani, despre care toată lumea spune cât era de frumoasă, cuminte şi talentată.

Fotografii ale Teodorei, trandafiri albi şi mesaje de adio stau acum pe locul unde cu doar câteva zile înainte stătuse fata al cărei destin a fost curmat brusc într-un accident teribil.

Elevii, părinţii acestora şi profesorii de la la Liceul Teoretic Baptist Reşiţa sunt devastaţi de nenorocirea care a îngrozit România şi care a distrus o familie fericită şi împlinită. 

Reamintim că maşina familiei Pănescu din Bocşa a fost spulberată, vineri noapte, în Timiş, de un şofer inconştient care circula cu peste 180 de km/oră şi care era Live pe Facebook



Continuarea pe www.observator.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.