După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 octombrie 2018

Consecința sexualizării copiilor: O fetiță de 4 ani a fost violată de colegii săi de gradiniță


La Paris, o plângere civila a fost depusă la comisariatul politiei din arondismentul XIII la începutul acestei săptămâni, semnalând că o fetita în vârstă de 4 ani a fost violată de alți elevi din grădiniță.

Faptele au avut loc la jumătatea lunii septembrie și Brigada de Minori din Paris a fost sesizată, calificând cazul descris ca viol în grup cu copiii de 4 ani.

Violul a avut loc în curtea unei gradinite din arondismentul XIII din Paris, unde este scolarizata fetita. Victima a fost izolată de alți trei elevi care au dezbracat-o  pentru a putea efectua o „penetraratie digitală”.

Același tip de fapte ar fi avut loc de două ori pe parcursul anului școlar precedent.
Potrivit jurnalului „Le Parisien”, conducerea gradinitei, care era la curent de aceste fapte, ar fi sfătuit părinții micii victime să nu depună plângere la politie.

Cu toate acestea, cazul stârnește o mare agitație printre părinții copiilor din aceasta grădinița și este analizat foarte serios de investigatori.

Jérôme Coumet, primarul arondismentului XIII parizian, a indicat de asemenea că o „reuniune va avea loc foarte curând în școală”, în prezența unui psihiatru pentru copii, pentru a „explica in mod  profesional ceea ce s-a produs”.

La rândul său, Michèle Créoff, vicepreședinta Consiliului Național pentru Protecția Copilului (CNPE), a declarat că, deși acest tip de act „nu este frecvent”, nu este „nici excepțional„!

Toate acestea arată că sexualizarea copiilor impusă de conducătorii noștri are o consecință imediată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.