După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 6 septembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Atenție la Activiștii Pro LGBT îmbrăcați în straie de “slujitori” ai Domnului

Cel mai mare câștig pe care Satana îl poate avea de la noi ca societate și Biserică a lui Hristos este să infiltreze oameni care sunt văzuți ca slujitori ai Lui, dar care au peste ei duhul de curvie al Izabelei. Acești oameni nu au curajul de a se ridica împotriva imoralității, nu au nici dorința să o facă, deoarece ar lupta cu propria lor natură, nu au nici discernământul de a vedea vremurile în care trăim, ci singurul scop este de a striga: “Pace!”, chiar în vreme de război.
Da, caută să ne înduplece că nu e chiar așa, că suntem prea porniți să ne apărăm valorile, că ne place războiul, că exagerăm, că luptăm în vânt și că suntem paranoici. Că irosim bani pe o cauza pierdută sau care nu merită apărată. Da, noi suntem puși să cheltuim bani, timp în care alții plătesc cu sânge, măcar bani să dăm dacă sânge nu putem.
Însă, așa cum am mai zis, vedem clar cu imagini, videoclipuri, articole și fapte reale din alte societăți și chiar din a noastră cum ideologia neo marxistă, ideologia de gen, derapajele de identitate sexuală și poftele nebune produse de o viață de dependență de pornografie ne afectează viața cotidiană și caută să se impună ca normalitate.
Nu doar că nu vor să scape de depravare, dar caută cu frenezie să o și impună, prin cărticelele dedicate celor mici cu conținut explicit sexual, prin filmulețe de propagandă imorală aruncate pe Facebook, în unul dintre ele un bărbat îmbrăcat în doamnă și cu cornițe le explică unor copilași de grădiniță ce bine si frumos este să-ți schimbi identitatea sexuală. Toate acestea oare sunt fake news-uri? Când noi le vedem cu ochii noștri, cum putem să ne mințim și cum ne vom putea scuza că nu am luptat când am văzut clar dușmanul în față?

Veți fi aspru judecați pentru că în vreme de război spiritual ați strigat: “Lăsați armele jos!” Făcând astfel loc hoardelor satanice să cotropească națiune după națiune. Sunteti niștre trompete răgușite, care scoateți un sunet nedeslușit, oamenii nu se ridică nici să lupte și nici să doarmă nu pot. Chinuiți oamenii care vă urmează prin faptul că-i aruncați în linia de mijloc a frontului unde sunt atacați din două părți.
În timp ce societatea noastră ridică un zid de protecție voi îl tencuiți cu ipsos spunând că e de decor, că e degeaba și că nu e nevoie. Vai de voi!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.