După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 august 2018

Tony Berbece 🔴 Am experimentat, Cuvântul Lui chiar aduce fericire!

Ani de zile am dat versete în centrul Bucureștiului și voi mai da. Unul dintre ele spune: “Cine cugetă la Cuvântul Domnului găsește fericirea (Proverbe 16:20)!” Am văzut reacții multe de batjocură față de acest verset. Vedeam cum oamenii îl citeau și apoi zâmbeau a necredință, așa ca Sara când i s-a spus că va avea un copil la 90 de ani. Dar eu am experimentat și experimentez de ani buni faptul că meditând la Cuvântul lui Dumnezeu chiar simt o pace, o bucurie, o înțelepciune aparte, o siguranță și o căldură cum îmi inundă ființa.

Cuvântul lui Dumnezeu nu doar informează, ci El dă putere în orice situație, El e la pachet și cu forța de a implementa informația bună pe care o găsești în El, e ca un “produs” pe care-l cumperi cu tot cu pachetul de instalare. Cum cumperi o mobilă și în bani intră și montajul, așa e și cu Scriptura, o citești și simți cum cineva te ajută să o implementezi în viața ta, te ajută să devii un sfânt pe pământ și veșnic în prezența Lui dincolo.
Dacă azi am ochii plini de lumină, dacă azi am sufletul liniștit, dacă azi am un cuget curat, dacă azi sunt împlinit, chiar dacă omenește îmi lipsesc multe, este pentru că inima mea s-a legat de Cuvântul Sfânt și nu dispare niciodată dinaintea ochilor mei.
Citiți Scriptura, astfel nu vă veți rătăci și veți găsi fericirea!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.