După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 august 2018

Atenție mare la cărțile cumpărate de la Editura Niculescu‼️


Ieri semnalam apariția cartii de mai jos la Editura Niculescu prin intermediul unui cititor al paginii Voci Conservatoare.
O carte dupa modelul ideologiei de gen care printre altele învăța copii ca sexul e o alegere si relațiile heterosexuale și homosexuale sunt egale.

Multi cititori s-au sesizat chiar surprinzător de mulți și de repede și au intrat pe pagina editurii unde au dat recenzii corespunzatoare convingerilor lor și părerilor lor despre această aparitie editorială progresistă.

Se vede că acest lucru a deranjat editura foarte tare motiv pt care au retras de pe pagina sectiunea REVIEW. In imaginile de mai jos puteti vedea cum au modificat secțiunile paginii și câteva dintre recenziile cititorilor.

Pe viitor atenție mare la ce cumpărăm de la aceasta editură.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.